HJHansen har stora kunskaper inom järn och metall. Att kunna varje metalls unika sammansättning gör att HJHansen kan dra nytta av sina kontakter hos smältverken i hela världen, ytterligare en fördel är att kunna avsätta en specifik legering till ett verk, på de sättet optimerar vi återvinningen av en unik legering. Här hos oss finns experter med nischade kunskaper – hitta vår produktchefer  med konkreta kunskaper, t.ex på rostfritt stål.

Här kan du hitta information om: Järn, Aluminium, Zink, Koppar, Mässing/rödgods, Kablar, Transformatorer, Rostfritt stål, Bly, Elektronikskrot och Katalysatorer.

Ta också gärna kontakt med våra marknads och affärsutvecklings kollegor i Sverige som besitter en mycket bred kunskap om hela HJHansens produktpalett- dem kan hjälper dig med alla dina frågor om järn och metaller:

 

Södra Sverige

Kontakta Kim Bodi för mer information.
Telefon: +46708364365
E-mail: kib@hjhansen.se

Södra Sverige

Kontakta Rafik Oganesian för mer information.
Telefon:+46724020732
E-mail: rog@hjhansen.dk

 

Ring eller skriv

Med sin omfattande erfarenhet kan HJHansen ge dig och ditt företag den optimala lösningen. Var god kontakta oss – så skall vi tillsammans hitta ett skräddarsydd paket som passar era behov.

    Designed by fingerspitz*